portret Onno R - KUNSTENAARS

ONNO ROTTIER

Onno Rottier is een planoloog, kunstschilder en begaafd verteller uit sint Jansteen.
Hij maakt nu onder meer een schilderij met een tafereel van het Middeleeuwse dorp Casuele.
Lees/kijk verder….

adri 2 - KUNSTENAARS

ADRI GEELHOED

Adri Geelhoed, Zeeuws kunstschilder, is gefascineerd geraakt door de Hedwigepolder. Hij maakt een uitgebreide serie schilderijen van de Hedwigepolder.

Lees/kijk verder….

.

leen duivendijk1 - KUNSTENAARS

LEEN VAN DUIVENDIJK

Leen van Duivendijk (IJzendijke 1954) woont en werkt in Middelburg. Hij is vooral gefascineerd door water, alleen water. Geen decorstukken rond het water maar schittering, beweging, reflectie, beweging, ritme, lijnenspel, verkleuringen enz. van het water zelf, los van plek, los van tijd, los van context. Mondiaal en tijdloos.
Lees/kijk verder….

Janneke Rottier 1 - KUNSTENAARS

JANNEKE ROTTIER

Janneke Rottier is geboren in Kapelle. Ze woont nu in Goes. Ze studeerde af aan de Academie Beeldende Vorming Tilburg, 1e graads 2 dimensionale vormgeving.
Lees/kijk verder….

Marja de Lange 1 - KUNSTENAARS

MARJA DE LANGE

Meestal gebruikt Marja primaire en daarvan afgeleide tinten. Deze kleuren ondersteunen de vormen die zij gebruikt om de emotie erachter direct en helder over te brengen. Ze zijn fris en vrolijk en geven ook de mogelijkheid voor het weergeven van humor.
Lees/kijk verder….

Anita de Kerf Jansen 1 - KUNSTENAARS

ANITA DE KERF-JANSEN

Anita de Kerf-Jansen Is een bevlogen schilder, een energieke creatieve geest die niet zonder haar vak kan.
Lees/kijk verder….

Johan Klein 1 - KUNSTENAARS

JOHAN KLEIN

Johan Klein over zichzelf: ‘Ik heb mijzelf nooit afgevraagd waarom ik fotografeer. Ik ontvang, net als ieder ander in dit informatietijdperk, voortdurend impulsen.
Lees/kijk verder….

Jorien Brugmans 1 - KUNSTENAARS

JORIEN BRUGMANS

Jorien Brugmans spreekt duidelijke taal: Jorien schildert in woorden en schrijft in beelden. De woorden en beelden van Jorien “hangen”  in een aangenaam kleurrijke mix van linosnede, gouache en acryl, verrijkt met een aantal poëziebanieren en poëziebundels.
Lees/kijk verder….

Jan Kettelerij - KUNSTENAARS

JAN KETTELERIJ

Jan Kettelerij is een bevlogen kunstenaar die abstract ruimtelijk werk maakt. Hierbij zijn het landschap en natuurlijke vormen voor hem oneindige bronnen van inspiratie. Aspecten hiervan zijn duidelijk zichtbaar in zijn sculpturen en objecten.
Lees/kijk verder….

Carla van Wersch1 - KUNSTENAARS

CARLA VAN WERSCH

Carla is autodidact. In de vroege jaren ‘80 begon ze van de ene dag op de ander met beeldhouwen. Haar drang zich te uiten in materiaal dat enige tegenstand bood, resulteerde in de keuze voor hardsteen.
Lees/kijk verder….

Nicole Henderiks - KUNSTENAARS

NICOLE HENDERIKS

Nicole Henderiks woont in Heikant en is werkzaam als graficus en beelden kunstenaar in haar eigen atelier. Ze werkt vrij en in opdracht. Ze is een charmante mengeling van verlegenheid en zelfverzekerde natuurlijkheid op basis van haar ambacht.
Lees/kijk verder….

Marijn de Zeeuw 1 - KUNSTENAARS

MARIJN DE ZEEUW

De Hedwigepolder in Zeeuws-Vlaanderen vormt het decor voor de film Schuilend in de Regen van de uit Kloetinge afkomstige Marijn de Zeeuw. Ze maakt de film voor haar afstuderen aan de Academie St.Joost in Breda.
Lees/kijk verder….

Bo van Scheyen 1 - KUNSTENAARS

BO VAN SCHEYEN

Bo van Scheyen: moeder, filmmaker, journalist, fotograaf, schrijver, verhalenverteller, sociaal, democraat, idealist

Bo van Scheyen wil nog heel veel, is kritisch maar aardig! En ze woont in Vlissingen, Zeeland.
Lees/kijk verder….

Anna van Damme 1 - KUNSTENAARS

ANNE VAN DAMME

Anna van Damme is singer-songwriter oorspronkelijk uit het Zeeuws-Vlaamse Hulst. In 2016 studeerde ze af aan de Rockacademie in Tilburg met als hoofdvak Songwriting. Sindsdien is Anne fulltime muzikant. Ze treedt veel op met haar eigen muziek, schrijft veel nummers en geeft daarnaast ook muziekles en coaching.
Lees/kijk verder….

Joop 1 - KUNSTENAARS

JOOP MENTING

Joop Grafe-Menting is een rusteloze geest. Een man die vol creativiteit, kracht en liefde voortdurend op zoek is naar echtheid, waarheid en betekenis. Als gymnasium leerling al een twijfelaar tussen links en rechts denken, tussen wetenschap, filosofie en kunst.
Lees/kijk verder….